DreamLand

Locul de joaca DreamLand va asteapta cu mic cu mare

Intra in lumea DreamLand

DreamPark - Plimbari cu animalute

Devii sofer pentru cateva minute doar la DreamPark

Intra in lumea DreamPark

Omiduta Tren!

- te asteapta sa te dai o tura .

Intra in lumea Omiduta

KiddyRides

Cursele pe KiddyRides sunt minunate! Va asteptam!

Intra in lumea KiddyRides

Dream Land

Loc de joacă pentru copii
Si-a facut aparitia cel mai nou loc de joaca pentru copii din Bucuresti. Dreamland este locul unde veselia, joaca, petrecerile si dorintele dulci se impletesc si formeaza magia distractiei pentru copii.

Dupa cum prea bine se stie, nu este deloc usor de intalnit un asemenea loc de joaca si totusi de aceasta data, portalul magic spre distractia dulce se afla in complexul comercial Sun Plaza, la parter, vis-à-vis de Cora.

Dreamland stie ca fericirea celor mici conteaza si ofera in acest sens: bilute colorate, jucarii interesante, tunuri speciale, trambulina, perete catarator, doua nivele cu spatii de joaca, organizeaza foarte multe tipuri de petreceri, animatori, magicieni si bineinteles ca ofera tot timpul multe alte surprize.

Dreamland conserva pe deplin traditia distractiei prin jocurile fantastice si diversele idei inovatoare astfel incat copiii dvs. sa fie pe deplin multumiti si fericiti.

Petrecerile pentru copii sunt diverse si inedit organizate urmarind in mod flexibil principiul jovialitatii. Acest taram dulce al distractiei pentru cei mici, este unic in felul sau, deoarece urmareste evadarea in lumea magica si esentiala, unde toate visele devin realitate. Structura locului de joaca este impecabil construita si ofera o diversitate variata de modalitati de joaca pentru micuti.

Va sugeram cu staruinta sa traiti entuziasmul alaturi de Dreamland, locul de joaca unde visele dulci se indeplinesc!

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes